Skip to Content
Terug naar het overzicht

Deze week is het weer zover! Van woensdag 15 juni tot en met zaterdag 18 juni is Support in de Jaarbeurs Utrecht. Wij zijn natúúrlijk van de partij!

Kom jij ook even bij onze stand buurten? Wij kijken er ontzettend naar uit om de gezichten achter onze online community te ontmoeten en beter te leren kennen. En wij stellen onszelf ook graag aan jullie voor.

Natuurlijk hopen we tijdens Support ook nóg meer mensen kennis te laten maken met WijRollen en met onze kindersite in wording: WijRollen Kids. We geloven namelijk dat we met ons community platform wezenlijk bijdragen aan de gelijkwaardigheid, empowerment en eigen regie van rollers in Nederland.

De komende dagen zal onze online content helemaal in het teken van Support staan. We dompelen ons onder en delen aan het einde van iedere dag een sfeerimpressie. Bij onze stand is een fotograaf aanwezig om een portretfoto te maken van wie het leuk vindt om zijn of haar verhaal met ons te delen.

Hopelijk tot ziens bij onze stand!

Je vindt WijRollen bij de stand van HandicapNL in hal 7, standnummer 07.A070. Een bezoek aan Support is gratis, maar je moet je wel vooraf registreren. Dat kan hier.

Zie ook:


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top