Skip to Content
Terug naar het overzicht

Wie gaat er eind maart naar de Zwitserse bergen voor de Mentelity Games? De jury kwam vorige week bijeen om de winnaar te bepalen.

Tijdens de Mentelity Games ervaar je dat wintersport met een lichamelijke uitdaging gewoon mogelijk is. Dit unieke ski- en snowboard-evenement wordt georganiseerd door de Mentelity Foundation en is bedoeld voor zowel beginnende als ook ervaren wintersporters met een lichamelijke uitdaging. Deelnemers kunnen alleen of samen met hun familie en vrienden genieten van dagen vol sneeuwplezier.

Het was voor de jury een zware klus om uit de vele genomineerden de juiste persoon te kiezen. “Er waren in totaal 21 genomineerden”, zegt WijRollen-redacteur Frank Teklenburg, “en enkele waren meerdere keren genomineerd. Er was al zelfs een met bijna 50 aanmeldingen van verschillende mensen uit zijn omgeving. Dan wordt het écht moeilijk om iemand te kiezen. We hebben daarom vooral gekeken naar wie het meeste voordeel kan halen uit de deelname.”

Uiteindelijk werd Floor van den Berg de winnaar van de ticket. “Wij denken dat Floor hierna haar grenzen verder gaat opzoeken. De reis en het evenement gaan ervoor zorgen dat zij straks nog sterker in haar spreekwoordelijke schoenen staat.”

WijRollen wil iedereen bedanken voor de leuke en lieve motivaties bij de inzendingen.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top