Skip to Content
Terug naar het overzicht

Ben jij klaar voor een wintersportavontuur in de Zwitserse bergen? Tijdens de Mentelity Games van 27 maart tot 1 april 2023* in Saas Grund kan je ervaren dat wintersport met een lichamelijke uitdaging gewoon mogelijk is. De tickets voor dit toffe evenement zijn nu beschikbaar.

De Mentelity Games is een ski- en snowboard-evenement voor mensen met een lichamelijke uitdaging. Van beginnende tot ervaren wintersporters: deelnemers kunnen alleen of samen met hun familie en vrienden genieten van dagen vol sneeuwplezier. Zitskiën, aangepast staand skiën, skiën met een visuele beperking of snowboarden, het is allemaal mogelijk bij de Mentelity Games.

Deelnemers kunnen meedoen aan de spectaculaire uitdaging: Big Air Bag

Deelnemers kunnen meedoen aan de spectaculaire uitdaging: Big Air Bag

Gevarieerd programma

Er wordt een gevarieerd programma aangeboden tijdens dit event in Zwitserland, met genoeg uitdagingen voor ieder niveau. Deelnemers krijgen 4 dagen lang les en kunnen skiën en snowboarden met Paralympische atleten. Ook wordt er een slalom uitgezet en kan iedereen van de schans springen met behulp van een Big Airbag. Naast de activiteiten in de sneeuw is er ook een programma naast de piste, zoals een gezellige bingoavond en een tof feest in de disco. Zo wordt er van de Mentelity Games een onvergetelijke week gemaakt!

Bij de Mentelity Games wordt gekeken naar de mogelijkheden van mensen, en niet naar hun lichamelijke uitdagingen. We brengen daarom ervaren gehandicapte (pro)sporters, speciaal opgeleide leraren en wintersporters van alle niveaus bij elkaar, zodat iedereen van elkaar kan leren. Plezier staat daarbij voorop. Tijdens de Games laten wij mensen zien waar ze allemaal toe in staat zijn en verleggen we grenzen.

De deelnemers aan de Mentelity Games 2022

De deelnemers aan de Mentelity Games 2022

Tickets zijn vanaf nu te bestellen op de website van de Mentelity Games. Daar vind je ook meer informatie over de verschillende tickets, het verblijf en de reis.

Lees hier alle informatie over de Mentelity Games.

Bestel hier je tickets voor de Games!

Vragen?

Neem contact op met de Mentelity Foundation: Thijs Kroesen, [email protected], tel. 06-3531 6316.

*Wil je mee met de bus naar Zwitserland? Hou er dan rekening mee dat deze op 26 maart vertrekt en 1 april weer terugkomt in Nederland.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top