Skip to Content
Terug naar het overzicht

Ben of ken jij een roller die graag wil leren skiën of snowboarden in de Zwitserse bergen? Dit is je kans! HandicapNL en de Mentelity Foundation verloten één gratis ticket voor deelname aan de Mentelity Games. Deze wintersportreis vindt plaats van 5 tot en met 8 april 2022 in Saas Grund, Zwitserland.

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Wat zijn de Mentelity Games?

Tijdens de Mentelity Games ervaar je dat wintersport met een lichamelijke beperking gewoon mogelijk is. Dit 4‑daagse ski- en snowboardevenement wordt georganiseerd door de Mentelity Foundation en is bedoeld voor zowel beginnende als ook ervaren wintersporters met een lichamelijke beperking. Zitskiën, staand skiën, skiën met een visuele beperking of snowboarden - het is allemaal mogelijk bij de Mentelity Games. Tijdens de vier dagen in Zwitserland wordt er een gevarieerd programma aangeboden, met genoeg uitdagingen voor ieder niveau. Deelnemers krijgen iedere dag les en kunnen skiën en snowboarden met Paralympische atleten. Daarnaast worden er in de avonden nog wat extra activiteiten aangeboden voor de gezelligheid, zoals een barbecue, film- of bingo-avond..

Bekijk hier de aftermovie van reis in 2019 en lees hier meer over de reis.

Wat win je precies?

Je wint één premium ticket (Premium Deal). Dit zit bij het ticket inbegrepen:

  • Overnachting, inclusief ontbijt voor vijf nachten (4 april tot 9 april 2022)
  • Per dag minimaal twee uur les in een zitski (materiaal inbegrepen)
  • Liftpas voor vier dagen

De busreis naar Zwitserland ter waarde van €100,00 maakt geen onderdeel uit van het premium ticket, maar wordt gesponsord door WijRollen. Ga je liever op eigen gelegenheid? Dat kan natuurlijk. De kosten zijn dan alleen wel voor eigen rekening.

Een reisgenoot meenemen is mogelijk. Deze persoon kan zelf een regulier ticket kopen. Hier vind je een overzicht van alle tickets en prijzen.

Hoe doe je mee aan de winactie?⁠

Laat een reactie achter onderaan dit artikel en vermeldt daarin waarom jij, of de persoon die je wilt nomineren, deze reis heeft verdiend. De leukste/bijzonderstel/intressantste reactie wint.

Meedoen kan tot en met 8 februari 2022. Uiterlijk 11 februari krijgt de winnaar bericht via het mailadres waarmee diegene de reactie onder het artikel heeft geplaatst.

Vragen over de reis?

Deze reis wordt aangeboden door Mentelity Foundation. Voor vragen over de reis kun je dan ook bij hen terecht. Vanuit WijRollen hebben wij ‘alleen’ de eer om iemand heel blij te maken met een gratis ticket.

Neem contact op met de Mentelity Foundation via Thijs Kroesen ([email protected] / telefoonnummer: 06-3531 6316).

De Mentelity Foundation houdt de ontwikkelingen rondom de maatregelen in Zwitserland nauwlettend in de gaten. De reis gaat alleen door als dit verantwoord wordt geacht door de organisatie. Voor de actuele inreis regels verwijzen wij naar deze website.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top