Skip to Content
Terug naar het overzicht

Ben jij klaar voor een wintersportavontuur in de Zwitserse bergen? Boek dan nu je tickets voor de Mentelity Games van 5 tot en met 8 april 2022* in Saas Grund. Tijdens deze toffe reis, georganiseerd door de Mentelity Foundation, ervaar je dat wintersport met een lichamelijke beperking gewoon mogelijk is. Ga je mee?

De Mentelity Games is een 4-daags ski- en snowboard-evenement voor mensen met een lichamelijke beperking. Van beginnende tot ervaren wintersporters: deelnemers kunnen samen met hun familie en vrienden genieten van dagen vol sneeuwplezier. Zitskiën, staand skiën, skiën met een visuele beperking of snowboarden, het is allemaal mogelijk bij de Mentelity Games.

Tijdens de vier dagen in Zwitserland wordt er een gevarieerd programma aangeboden, met genoeg uitdagingen voor ieder niveau. Deelnemers krijgen iedere dag les en kunnen skiën en snowboarden met Paralympische atleten. Ook zetten we een slalom uit en kan iedereen van de schans met behulp van een Big Airbag. Naast de activiteiten in de sneeuw is er ook een programma naast de piste. Zo wordt van de Mentelity Games een onvergetelijke week gemaakt!

Mentelity Games: kind op zitski

Mentelity Games: kind op zitski

Bij de Mentelity Games kijken we naar de mogelijkheden van mensen, en niet naar hun lichamelijke beperkingen. Daarom brengen we ervaren gehandicapte (pro)sporters, speciaal opgeleide leraren en wintersporters van alle niveaus bij elkaar, zodat iedereen van elkaar kan leren. Plezier staat daarbij voorop. Tijdens de Games laten wij mensen zien waar ze allemaal toe in staat zijn en verleggen we grenzen.

Tickets zijn vanaf nu te bestellen op de website van de Mentelity Games. Daar vind je ook meer informatie over de verschillende tickets, het verblijf en de reis. **

Bestel hier je tickets voor de Games!
Bekijk hier de aftermovie van reis in 2019.

Vragen?

Neem contact op met de Mentelity Foundation: Thijs Kroesen, [email protected], tel. 06 35 31 63 16.

* Wil je mee met de bus naar Zwitserland? Hou er dan rekening mee dat deze op 4 april vertrekt en 9 april weer terugkomt in Nederland.

** De Mentelity Foundation houdt de ontwikkelingen rondom de maatregelen in Zwitserland nauwlettend in de gaten. De reis gaat alleen door als dit verantwoord wordt geacht door de organisatie.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top