Skip to Content
Terug naar het overzicht

Als roller is het niet altijd eenvoudig om inclusieve werkplekken te vinden. Gelukkig kennen wij nog wel wat werkgevers die geen probleem zullen maken van jouw set wielen.

Onderstaand een aantal actuele inclusieve vacatures :

De Belastingdienst

Functie: Administratief medewerker

Beschrijving: Voor diverse kantoren is de Belastingdienst op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die affiniteit hebben met fiscaliteit. De werkzaamheden zijn administratief van aard, en worden uitgevoerd volgens een werkinstructie. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende computersystemen. Daarnaast kan sprake zijn van contact met belastingplichtigen, telefonisch en/of schriftelijk. Daarbij is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en vast te leggen

Klik hier voor meer informatie over de vacature

KPN Amersfoort

Functie: Verkoopadviseur

Beschrijving: Wil jij in een jaar tijd werkervaring opdoen en opgeleid worden tot verkoopadviseur? In een uniek opleidingstraject binnen KPN is dit mogelijk en wordt er rekening gehouden met de maatwerkaanpassingen die bij een mogelijke arbeidsbeperking passen.

Als verkoopadviseur bij de winkels van KPN ben jij het aanspreekpunt voor klanten in de winkels van KPN. Je ontvangt ze en heet ze welkom in de winkel, staat ze te woord en helpt hen bij hun vragen. Jij bent verantwoordelijk voor het verder helpen van de klant, dit kan zijn bij het verkopen van een telefoon of abonnement, of hulp bieden als er iets kapot is bij een telefoon.

Klik hier voor meer informatie over de vacature (pdf)

Functie: Medewerker Contact Center

Beschrijving: Naast Verkoopadviseur heeft KPN ook een opleidingstraject voor medewerker Contact Center. Dit kan op MBO3 en op MBO4 niveau. Indien je dit jaar succesvol doorloopt heb je een diploma op zak en helpt Randstad Participatie je verder bij het vinden van een passende baan.

Als medewerker Contact Center geef je uitleg en beantwoord je vragen over de producten en diensten van KPN. Je bent verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van in- en uitgaande telefoongesprekken en e-mails van (potentiële) klanten. Je leert alles over het voeren van klantgerichte gesprekken, achterhaalt de klantbehoefte en biedt hier de juiste oplossing voor aan.

Klik hier voor meer informatie over het opleidingstraject op MBO3 niveau (pdf)

Klik hier voor meer informatie over het opleidingstraject op MBO3 niveau (pdf)

Randstad Participatie

Functie: divers

Beschrijving: Randstad Risesmart Participatie is er voor iedereen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart. Zij kijken naar wat wel kan, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Zij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers die inclusie en diversiteit belangrijk vinden en daarom ook mee willen denken in mogelijke aanpassingen die jij nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Hierbij zoeken zij naar de match tussen jouw kwaliteiten en vaardigheden in combinatie met wat nodig is om het werk succesvol uit te voeren.

Er zijn vacatures voor als je geregistreerd staat in het doelgroepregister (o.a. Wajong of participatiedoelgroep), maar ook als je om een andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart zijn wij er voor je (bijv. WIA, WAO, etc.). Goed om te weten dat zij niet al hun vacatures publiceren op hun website maar ze kijken op maat naar wat voor jou zou kunnen passen.

Klik hier voor meer informatie over de vacature (pdf) of ga naar hun website.

 


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top