Skip to Content
Terug naar het overzicht

Wil je graag (weer) aan het werk, maar weet je niet hoe? Met het unieke loopbaantraject ‘van boot naar baan’ helpen Randstad Participatie en SailWise je om (weer) met trots en passie aan het werk te gaan. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van mensen met een beperking naar een passende en duurzame baan.

SailWise organiseert watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke handicap, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Door te ervaren wat er allemaal wel mogelijk is ondanks jouw beperking groeit het vertrouwen in jouw eigen mogelijkheden en zelfstandigheid.

Randstad Participatie heeft een groot landelijk netwerk van sociale werkgevers binnen allerlei branches. Dankzij hun lokale connecties hebben ze veel passende vacatures op het gebied van administratie, klantenservice, catering, productie, logistiek, maar ook in de IT branche of in de bank- en verzekeringswereld zijn er volop mogelijkheden!

Samen met jou gaan ze op zoek naar jouw talent. Hierbij kijken zij naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen.

Tijdens loopbaantraject leer je onder andere:

  • het ontdekken en versterken van je talenten en competenties;
  • het opdoen van sollicitatievaardigheden;
  • eventueel zicht krijgen op passende vacatures tijdens een afsluitende banenmarkt.

Voor wie is het loopbaantraject bedoeld?

Het loopbaantraject is geschikt vanaf 16 jaar. De watersportactiviteiten en het loopbaantraject zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, chronische of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Daarnaast:

  • wil je minimaal 16 uur per week werken
  • heb je een positieve instelling
  • houd je van watersport

Waar en wanneer?

Maandag 17 april t/m vrijdag 21 april 2023

Watersportcentrum “It Sailhûs” in Elahuizen (Friesland)

Hoeveel kost dit traject?

Voor de watersportactiviteiten, de loopbaancoaching, het eten, drinken en de overnachtingen worden geen kosten in rekening gebracht aan de deelnemers van dit traject. Deze gehele all-in midweek wordt gefinancierd door SailWise vanuit verschillende goede doelen fondsen en betrokken werkgevers en door Randstad RiseSmart Participatie.

Welke faciliteiten zijn er?

De appartementen zijn volledig rolstoeltoegankelijk en van alle gemakken en hulpmiddelen voorzien. De vloot bestaat uit verschillende typen boten met aanpassingen voor verschillende soorten beperkingen. De verschillende boten bieden de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding je grenzen steeds een stukje te verleggen, doordat de moeilijkheidsgraad steeds hoger wordt. Naast alle faciliteiten zijn er ook verschillende vrijwilligers aanwezig die kunnen ondersteunen bij ADL-zorg en andere handelingen.

Wil je meer informatie over dit bijzondere loopbaantraject? Geef je dan zo snel mogelijk op. Meer informatie vind je hier (pdf)

Heb je verdere vragen? Els en Stefan staan voor je klaar!

Els Vermeij
[email protected]

Stefan Boersma

[email protected]


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top