Skip to Content
Terug naar het overzicht

Niet één, maar twee bekende rollers schitteren in de nieuwe online serie van de NPO. In de YouTube komedieserie ‘En nu ben ik verliefd’ spelen Eva Eikhout en Endri Sulaj twee bewoners van een flat aan het fictieve Mokerplein. Ze zijn vooral vrienden, maar mogelijk speelt er nog iets meer.

In de zesdelige serie ‘En nu ben ik verliefd’ staat de hedendaagse liefde centraal. Elke aflevering vertelt het verhaal van een van de personages uit de flat aan het Mokerplein. Zij worstelen allemaal met de onzekerheden die met de liefde gepaard gaan.

Eva Eikhout speelt Janna in de vierde aflevering van de serie getiteld ‘Liefde zonder beperkingen’. Zij is een zeer uitgesproken roller die altijd haar mening paraat heeft en een totale tegenpool is van de zachtaardige Lil Handy (gespeeld door Endri Sulaj). Toch kunnen ze het enorm goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat Lil Handy twijfelt over zijn gevoelens voor Janna. Is het puur vriendschap of spelen er ook andere gevoelens mee.

Bekijk hieronder de vierde aflevering van ‘En nu ben ik verliefd’ met Eva en Endri. Wil je de serie vanaf het begin zien, klik dan hier.

 

Wie is Eva Eikhout?

Presentatrice Eva Eikhout (26) is geboren in Nijmegen. Zij is geboren met het FFU-syndroom. Dat is een zeldzame aandoening waarbij er een afwijking is aan de ledematen. In 2018 maakte ze haar presentatiedebuut in de rubriek ‘Yung DWDD’ van De Wereld Draait Door. Hierna was ze vooral op het YouTube-kanaal te zien van BNN. Zo presenteerde zij onder andere de online-programma’s ‘Weet wat je date’, ‘Eva en de Eva’s’ en de ‘Cancel Club’.

Eva viel al meerdere keren voor haar werk in de prijzen. Zo won ze in 2019 een VIVA400-award en in 2021 kreeg zij de You Go Girl Award.

Eva Eikhout

Eva Eikhout

Endri Sulaj

Endri Sulaj

Wie is Endri Sulaj?

Content Creator Endri Sulaj (22) uit Utrecht is geboren met de progressieve spierziekte Duchenne. Hij is razendpopulair op TikTok en zijn kanaal heeft al meer dan 300 duizend volgers. In zijn video’s komt vooral zijn positiviteit en zelfspot naar voren.  Zijn ‘zieke Wajong pakker’ video ging een paar jaar geleden viral. Bekijk hiervoor de video van Dumpert (zie video hieronder).


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top