Skip to Content
Terug naar het overzicht

Op WijRollen.nl vind je ook vacatures waar rollers nadrukkelijk welkom zijn. Zoals bij Incluvisie dat een hele eigen kijk heeft op hoe wij in onze samenleving het beste inclusie kunnen bereiken. Incluvisie heeft de volgende vacatures en trainingen:

Onbeperkt Ondernemen

Je beperking beperkt niet je ambities. Wil jij je eigen onderneming opstarten of verder doorontwikkelen? En kun je en wil je daar wat hulp bij gebruiken? Dan is het project Onbeperkt Ondernemen mogelijk iets voor jou!

Tijdens het project Onbeperkt Ondernemen krijg je een jaar gratis coaching door een businesscoach, die uit ervaring weet wat succesvol ondernemen met een fysieke beperking of chronische ziekte inhoudt. Iemand die met je meedenkt over de mogelijkheden voor een starterskrediet of het opstarten van je sales, het inschatten van de gevolgen voor je uitkering, etc. Het mooie van ondernemen is: je kunt er op elke leeftijd aan beginnen!

Meer info vind je op de website van Incluvisie.
Of bel met Roos Hoelen: [email protected], 06 20 91 58 20.

Betaald traineeship

Blindexpertise in Roden biedt een betaalde traineeship voor online-marketing. De functie staat nadrukkelijk open voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking. Je kunt het in Roden en/of vanuit huis doen. Een marketingopleiding is niet nodig, maar een hbo-opleiding of -niveau is wel een vereiste. Je kunt ook solliciteren als het al even geleden is dat je studeerde.

Meer info vind je op de website van Incluvisie.

Samen de puzzel oplossen!

Werkgevers zoeken massaal personeel. Veel talentvolle mensen met een beperking zoeken werk. Puzzel opgelost toch? Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo te werken. Werkgevers en werkzoekenden hebben nog veel wederzijdse onuitgesproken aannames en vooroordelen, die een match in de weg staan.
Incluvisie organiseert en faciliteert binnen haar Netwerk Incluvisie-werkgevers al twee jaar open gesprekken tussen werkgevers en werkzoekenden. Hier kan iedereen, in een open en respectvolle sfeer, alles zeggen en vragen. En leuke bonus: hoewel dat niet per se het doel van het gesprek was, hebben de gesprekken al veel mooie matches opgeleverd!

Wil jij als werkgever of werkzoekende ook eens in gesprek met de “andere partij”? Dat kan tijdens de online bijeenkomst “Samen wederzijdse vooroordelen weerleggen” op 16 juni van 15.00 tot 17.00 uur.

Meer info vind je op de website van Incluvisie.
Of meld je direct aan via: [email protected].


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top