Skip to Content
Terug naar het overzicht

Op WijRollen.nl vind je ook vacatures waar rollers nadrukkelijk welkom zijn. Zoals bij Plan d- dat danstheater voor de jeugd maakt. Ze zoeken hierbij milieubewust en gedreven de rafelrandjes van de samenleving op. Plan d- heeft de volgende vacature:

Zakelijk leider (x,v,m)

Plan d- werkt op de buhne, in scholen en in buitengebieden. Kinderen én volwassen vinden hun voorstellingen inspirerend en vermakelijk. Humor en relativering zijn dan ook kenmerkend voor hun producties. Ze vinden duurzaamheid belangrijk en proberen in al hun projecten inclusief en divers te zijn. Op hun website krijg je een indruk van de variëteit aan projecten.

Na zeven jaar met plezier te hebben gewerkt, gaat de zakelijk leider andere wegen verkennen. Plan d- zoekt daarom per direct, voor twee à drie dagen per week:

een zakelijk leider die uiterlijk op 1 augustus 2022 kan beginnen

Ze hopen iemand te vinden die nauw samenwerkt met hun creatief leider Andreas Denk en het Plan d- bestuur; en die in staat is om, naast het hele palet aan zakelijke werkzaamheden, mede richting te geven aan de langetermijnontwikkeling van Plan d-. Het aanboren van nieuwe partnerschappen en speelmogelijkheden hoort hier nadrukkelijk bij. Ze vinden het daarbij belangrijk dat diversiteit en inclusie niet alleen voor produkties gelden, maar ook voor de organisatie. Ze verwelkomen daarom graag mensen uit groepen die bij ons nog niet vertegenwoordigd zijn. ’Bovendien houden we van een ‘hands-on’ mentaliteit en de bereidheid om af en toe iets anders of meer te doen dan je strikte taakomschrijving vereist. Vanzelfsprekend is affiniteit met dans en kinderen, hun wonderlijke leef- en leerwereld noodzakelijk.

Wat krijg je van Plan d- terug?

Je werkt in een klein, maar zeer betrokken gezelschap waarbinnen je een duidelijke eigen positie en verantwoordelijkheid hebt. Je krijgt met het hele scala aan zakelijk en financieel management in de podiumkunsten te maken en zult een stempel kunnen drukken op de meerjarenstrategie van Plan d-. Ze betalen conform de CAO Toneel en Dans, en zijn ook gecommitteerd aan de andere codes voor de cultuursector, m.b.t. governance, diversiteit en inclusie.

Heb je zin om met Plan d- aan de slag te gaan?

Ben je nieuwsgierig, niet bang voor het onbekende? Laat dan weten dat je geïnteresseerd bent en stuur voor 19 mei per e-mail je CV en een korte motivatie naar de voorzitter van het bestuur, Liesbet van Zoonen: e.a.vanzoonen@gmail.com. Ze gaan in de week van 23 mei met mensen in gesprek. Ook voor meer informatie en vragen kun je contact op nemen met Liesbet van Zoonen.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top