Skip to Content
Terug naar het overzicht

De Maartens Foundation presenteert vanaf 6 mei de expositie Unbounded Futures, in Apeldoorn. Tijdens deze expositie zijn werken te zien van onder andere Christijn Groeneveld, Edo Maas, Erik Neimeijer en Monique Velzeboer. Daarnaast laat Unbounded Futures vooral kansen en mogelijkheden zien: hoe je door een nieuwe weg in te slaan, onbeperkte mogelijkheden creëert. Omdat een beperking nooit mag bepalen wie je bent of wat je wilt.

Onvoorspelbaar

De toekomst is voor niemand voorspelbaar. Verandering is de enige constante in een mensenleven. Soms heb je geluk, soms domme pech. Soms allebei. Dat leert ons dat we wendbaar en veerkrachtig moeten zijn, zodat we ons steeds opnieuw kunnen aanpassen aan veranderingen.

Mensen met een beperking weten dat als de beste. Leven met een beperking leert je om met onzekerheden om te gaan. Om anders te functioneren en te denken. Om mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen. Als je – opeens of meer geleidelijk – niet meer kunt wat lange tijd vanzelfsprekend is geweest, dan kost dat proces van aanpassing tijd. Het vraagt – zeker in het begin – lef en moed, elke dag weer.

Kunstwerken

Kunst is een manier om dat proces in beeld te brengen. Om ideeën, opvattingen, frustraties en pijn te delen met anderen. Om anderen mee te nemen in jouw belevingswereld. Teken- of schildertalent is daarbij niet noodzakelijk. Bij hedendaagse kunst gaat het meer om de gedachte achter een werk.

Wil jij je ook laten inspireren om jouw verhaal op je eigen manier te vertellen? Kom dan in mei naar Unbounded Futures! Ontdek mogelijkheden en laat je inspireren door kunstenaars die, elk vanuit hun eigen perspectief, hun beweging en verhaal laten zien of horen via hedendaagse kunst. Je kunt onder andere Christijn Groeneveld, Edo Maas, Erik Neimeijer en Monique Velzeboer zien. Mochten de namen Christijn Groeneveld en Edo Maas je bekend voorkomen, dan kan dat kloppen: zij hebben allebei hun kunsten al getoond op WijRollen.nl.

En meer

Rondom de expositie is nog veel meer te zien en te doen, zoals:
• Interactie met de kunst en de makers
• Workshops onder professionele begeleiding, zoals schilderlessen van Edo Maas
• Optredens van verschillende artiesten
• Presentaties en verhalen van ervaringsdeskundigen
• Een boekenmarkt
• Geluk in Beweging Café
• Unbounded Futures Race en Gravel Ride voor handbikers, race en gravelfietsers

Expositie Unbound Futures

Datum: vanaf 6 mei 2022
Adres: hartje centrum Apeldoorn, Hoofdstraat 97-99
Toegang: gratis
Meer info: https://www.maartensfoundation.nl/inspiratie/unbounded-futures/


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top