Skip to Content
Terug naar het overzicht

Zit er diep in jou een podiumdier verscholen of wil je openlijk als danser of acteur aan de slag?

Voor de voorstelling KLEM zijn Het Houten Huis, Plan d- en Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club nog op zoek naar een danser/acteur (v/m/x) met een fysieke beperking. Deze vacature staat open voor zowel amateurs als professionals.

KLEM is een voorstelling voor 12 jaar en ouder en gaat over hoe mensen verstrikt raken in het zorgsysteem. Je verzuipt in regeltjes en formulieren, vooroordelen stapelen zich op en anderen bepalen wat goed voor jou is. Kortom: heel herkenbaar voor de gemiddelde roller. De voorstelling gaat over het omarmen van onze imperfectie. En hoeveel schoonheid en kracht dat uitstraalt.

De danstheatervoorstelling met live muziek en zang wordt gemaakt door theaterregisseur Elien van den Hoek en choreograaf Andreas Denk. Zij werken met muziek, beeldend theater en dans en combineren ontroering met lichtheid en humor.

Hoe meld je je aan voor de audities?

Spreekt dit je aan en wil jij graag aan deze voorstelling meewerken? Bekijk dan de volledige vacaturetekst. (pdf)

Je kunt je tot en met 28 april opgeven voor de audities op 2 mei (of 7 mei). Dat doe je door te bellen naar Andreas Denk (Plan d-) 06 447 620 25 of mailen naar [email protected]

Meer inclusieve functies bij Plan d-

Naast acteurs en dansers in een rolstoel, wil danstheatergezelschap Plan d- veel inclusiever worden. Dit gezelschap maakt voornamelijk kindervoorstellingen vol dans, objecten en humor. Dus ben je een rollende liefhebber van dans en theater en zou je graag in de theaterwereld willen werken of er vrijwillig een bijdrage aan willen leveren? Dan wil Plan d- graag met je in contact komen.

Voor meer informatie over inclusieve functies bij Plan d- kun je  bellen met Andreas Denk (artistiek leider van Plan d-) 06 447 620 25 of mailen naar [email protected]


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top