Skip to Content
Terug naar het overzicht

Op WijRollen.nl vind je ook vacatures waar rollers nadrukkelijk welkom zijn. Zoals bij PGOsupport dat zich inzet om de patiëntenparticipatie te versterken. Ze ondersteunen patiëntenorganisaties en geven advies aan zorgorganisaties, gemeenten en onderzoekers. PGOsupport heeft de volgende vacature:

Vacature medewerker Service & Support
met focus op de cursusadministratie (28-32 uur/week)

De ideale kandidaat heeft haar of zijn sporen verdiend in eerdere werkzaamheden als administratief medewerker of service-medewerker bij een organisatie die ook cursussen en opleidingen aanbiedt. Je bent de spin in het web voor de administratieve ondersteuning van onze cursussen en de communicatie met cursisten en trainers. Daarin werk je samen met de adviseurs van het team Academie en de trainers. Je nauwkeurigheid, overzicht, doortastendheid en klantgerichtheid zorgen voor een soepele bedrijfsvoering bij onze cursusorganisatie (zie bijvoorbeeld de cursusagenda).

Daarnaast heb je een brede interesse in de activiteiten van PGOsupport zodat je onze klanten ook op andere onderwerpen van dienst kunt zijn. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega’s in het team Service & Support. Samen zorg je voor een goede service aan onze klanten, zowel per e-mail of telefoon als op kantoor.
Je werkweek is zo een mix tussen de hectiek van frontofficemedewerker met veel klantcontact en de rust en nauwkeurigheid van backofficetaken, met name de cursussen en het administratieve proces daarbij.

PGOsupport is een ambitieuze, groeiende organisatie met meer dan 30 medewerkers. De lijnen zijn kort.

Dit ga je doen

 • Je ondersteunt bij het plannen, klaarzetten, uitvoeren en evalueren van onze cursussen (zowel online als op locatie). Hiervoor heb je veel contact met trainers, cursisten en collega’s. Je werkt veel met MS Office software, het contentmanagementsysteem van onze website en de softwarepakketten voor onze cursussen: Coachview en Procademy.
 • Samen met de collega’s van Service & Support zorg je voor een goede klantenservice. Je geeft onze klanten een welkom gevoel en weet adequaat te antwoorden op hun vragen.
 • Je verbetert de service aan klanten en de ondersteuning bij cursussen door scherp in de gaten te houden wat goed gaat en wat beter kan. Je neemt hierin verantwoordelijkheid en draagt actief bij aan het verbeteren van het team en de werkprocessen.

Wie we zoeken

Jij bent:

 • een ervaren administratief medewerker of servicemedewerker, die bij voorkeur werkervaring heeft bij een cursus- of trainingsorganisatie
 • goed thuis in software als Outlook, Word, Excel, PowerPoint en Teams en je bent in staat om snel bekwaam te worden in de andere softwarepakketten die we gebruiken
 • vriendelijk en behulpzaam naar onze klanten, nauwkeurig, doortastend en deskundig in je werk
 • in staat om zelfstandig te werken aan je eigen taken en je weet wanneer je je collega’s om hulp moet vragen of hen hulp moet aanbieden
 • communicatief en digitaal vaardig.

Jij hebt:

 • een opleiding en/of ervaring op mbo-niveau
 • bewezen administratieve en ondersteunende kwaliteiten
 • bij voorkeur ervaring met de organisatie en administratie van cursussen
 • ervaring met het werken in wisselende teams waarbij je snel moeten kunnen schakelen en zelf verantwoordelijkheid nemen.

Hier mag je op rekenen

 • Een plezierige, collegiale werksfeer bij een organisatie met circa 30 gemotiveerde collega’s.
 • Voldoende ruimte voor eigen initiatief en om je werkzaamheden zelf in te vullen.
 • Ruimte om je professioneel verder te ontwikkelen.
 • In eerste instantie een contract voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
 • PGOsupport hanteert de CAO Sociaal Werk Nederland. Inschaling in schaal 8. Omvang van de functie: 28-32 uur per week.
 • Gezien de bezetting heeft het de voorkeur dat je in ieder geval op vrijdagen inzetbaar bent.

We ontvangen je cv en motivatiebrief graag uiterlijk maandag 28 februari. Deze kan je sturen naar [email protected] t.a.v. Cathy Kool.

Op maandag 7 maart vindt de eerste gespreksronde plaats. Dit zal op ons kantoor in Utrecht zijn.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Cathy Kool, teamleider Service & Support 06 30603207 of [email protected]

Over PGOsupport

PGOsupport is een onafhankelijke kennis- en adviesorganisatie. Wij werken met en voor patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, onderzoekers en andere partijen in zorg, welzijn en onderzoek. We scholen en adviseren over effectieve en duurzame patiëntenparticipatie. Onze focus ligt op het versterken van dialoog en samenwerking tussen patiëntenorganisatie en hun samenwerkingspartners, omdat die samenwerking de basis is voor meer impact op kwaliteit van zorg en leven.
De patiëntenbeweging ondersteunen we specifiek bij organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, fondsenwerving en vrijwilligersmanagement.

Open sollicitaties en stagiaires

PGOsupport heeft regelmatig stagiaires. Heb je interesse? Stuur voor een stageplek of open sollicitatie een mail naar: [email protected]


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top