Skip to Content
Terug naar het overzicht

Ook de rolstoelvaardigheidstrainingen van het Wheelchair Skills Team hebben door de corona meer dan een jaar zo goed als stil gelegen. Maar ze gaan weer beginnen! Dus wil jij eindelijk eens leren om een wheelie te maken, met gemak stoepen op en af te kunnen, hellingen, trappen of roltrappen te nemen? Geef je dan zeker op.

Om te beginnen zijn er trainingen in dit najaar in Assen en Tilburg. Deze bestaan uit vier trainingen van twee uur. De twee eerste trainingen zijn in de gymzaal en de twee laatste trainingen zijn buiten, in de openbare ruimte zodat je het geleerde ook in de dagelijkse praktijk kan brengen. De trainingen kosten 62 euro en worden gehouden op woensdagen in oktober en november. Kijk voor alle details in de agenda van het Wheelchair skills Team. Daar vind je ook de trainingen voor kinderen.

In 2022 zijn er nog meer trainingen gepland in o.a. Amsterdam, Goes, Utrecht, Eindhoven, Zwolle, Groningen, Rotterdam, Arnhem en Enschede. Meld je alvast aan op de wachtlijst om te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de beurt kan komen. De trainingen zijn erg populair en het aantal plekken is beperkt.

Wil je weten wat je hebt aan zo’n rolstoelvaardigheidstraining? In het artikel Wat leer je bij het Wheelchair Skills Team lees je wat anderen aan de trainingen gehad hebben.
Je kan ook foto’s bekijken van een trainingsavond.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top