Skip to Content
Terug naar het overzicht

Veel mensen stellen vanwege corona het maken van vakantieplannen nog even uit, maar anderen kunnen de onbedwingbare behoefte om vakantie te gaan vieren niet onderdrukken. Een vakantie in eigen land, dát moet toch wel mogelijk zijn, corona of niet! Om je te inspireren waar, en ook hoe je rolstoeltoegankelijk op vakantie kan, is er nu het Support Online Vakantie Magazine 2021.

Support Magazine brengt elk jaar een papieren vakantiespecial uit, waarin toegankelijke vakanties centraal staan. Zo kwam ook afgelopen december de editie voor 2021 uit. Maar dit jaar is er een gloednieuwe online editie. Het overgrote deel van de ruim 20 artikelen gaat over vakantie in eigen land: heel handig als we straks nog steeds niet naar het buitenland kunnen. Een van de medewerkers aan dit online magazine is Eelke Kelderman, die op haar eigen site Eelke Droomt rolstoeltoegankelijke accommodaties en uitjes recenseert en zo langzamerhand is uitgegroeid tot een vakantie-expert.

Naast tips over specifieke rolstoeltoegankelijke accommodaties en diverse activiteiten, vind je ook mooie verhalen over hoe anderen reizen, en tips over de laatste handige spulletjes die de vakantiegang een stuk aangenamer kunnen maken. En ook niet onbelangrijk voor de vakantie in ons eigen kikkerlandje: tips hoe je de regen trotseert in je rolstoel.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top