Skip to Content
Terug naar het overzicht

Ook rollers willen graag rolmodellen en goede representatie. Daarom neemt WijRollen films met rollende hoofrolspelers onder de loep. Zowel echte rollers, als geacteerde rollers en zowel fictie als non-fictie. Zodat jij nooit meer een film met een roller hoeft te missen! Deze keer bespreken we de romantische kerstfilm Christmas Ever After.

Schrijfster Izzi Simmons (Ali Stroker) zit met een writersblock en ze dreigt haar deadline voor de kerst te missen. Toch besluit ze naar haar favoriete kerstvakantieplek te gaan: een lodge die binnenkort van een nieuwe eigenaar wordt, waardoor dit haar laatste kans is dit knusse vakantietoevluchtsoord te boeken.
Op bestemming aangekomen ontmoet ze Matthew (Daniël Di Tomasso), de zoon van de huidige eigenaar. Deze knappe man blijkt de nieuwe eigenaar van de lodge te zijn. Izzi kan het goed vinden met Matthew en zijn dochter Kacey, die ook schrijfster wil worden.

Christmas Ever After is een voorspelbare, gezellige kerstfilm voor het hele gezin. Mooi is dat Izzi’s handicap in de film niet ter sprake komt. Nieuwe vrienden vragen altijd naar het waarom van een rolstoel, dus we zaten een beetje op die vraag te wachten. Maar die kwam dus niet.

Tot slot een eervolle vermelding voor de vele gebreide kersttruien!

→ Wel kijken, als je van feel good films in kerststemming houdt.
→ Niet kijken, als het genre “knusse kerstfilms” niet aan je besteed is.

Still uit "Christmas Ever After"

Still uit "Christmas Ever After"

Christmas Ever After, 2020

Kerstromance, 87 min, VS, kijkwijzer: AL
Regie: Pat Kiely
Schrijvers: Katrina Mathewson, Tanner Bean
Hoofdrollen: Ali Stroker, Daniël Di Tomasso, Bill Marchant
Zie ook IMDb


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top