Skip to Content
Terug naar het overzicht

Voor de nieuw website WijRollen Kids zijn we op zoek naar rollende kids van ongeveer 6 tot 14 jaar voor het Kidspanel. Ben of ken jij iemand in deze leeftijdsgroep die ons kan helpen om het toekomstige platform perfect aan te laten sluiten bij de belevingswereld van kinderen? Laat het ons weten!

Wie heeft de coolste rolstoel?
Wat voor toffe sport of hobby doe jij?
Wat voor avonturen beleven jij en je beste vriend(en)?
Wat zijn vragen waar jij antwoord op wilt hebben?
En wat kun jij later allemaal doen?

Er komt een kinderversie van WijRollen: WijRollen Kids! WijRollen Kids wordt een plek waar je helemaal jezelf kan zijn en het vanzelfsprekend is dat je in een rolstoel zit. Rollende en niet-rollende kinderen delen hun verhalen en ervaringen. Daarnaast is het een plek waar het helemaal draait om wat er allemaal wél kan als je een rolstoel gebruikt en kun je er gewoon ook veel lol beleven.

Aanmelden voor het Kidspanel

Om met WijRollen Kids zo goed mogelijk aan de wensen en behoeftes van de kinderen te voldoen, zijn we op zoek naar panelleden voor ons Kidspanel. Met de leden van het Kidspanel komen we, vooral in het begin, ongeveer eens per maand online bij elkaar. Dan kunnen de kinderen hun mening geven over alles wat er op de site staat, bijvoorbeeld over filmpjes of een rubriek. Ook kunnen ze dan leuke dingen voor de site verzinnen. We zijn dus op zoek naar creatieve kinderen die niet bang zijn om te zeggen wat ze vinden!

Of met jouw verhaal op de site?

We zijn ook nog op zoek naar rollende kinderen die mee willen werken aan filmpjes of een fotoroman waarin hun leven centraal staat. Dus kinderen die willen laten zien wat zij voor sport doen of welke hobby zij hebben, hun vrienden willen voorstellen, hun talenten willen laten zien of wel eens willen opscheppen over hoe cool hun rolstoel is.

Tips of aanmelden

Interesse of meer weten? Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected], met daarin de naam en leeftijd van het kind, het e-mailadres en telefoonnummer van de ouders, en vermeld even of het kind in het Kidspanel wil of met een verhaal op de website. Omdat de kinderen minderjarig zijn, hebben we toestemming van een ouder of verzorger nodig.
Heb je andere tips om ons Kidspanel uit te breiden? Laat het ons dan zeker ook weten via [email protected] of laat hieronder een reactie achter.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top