Skip to Content
Terug naar het overzicht

Als roller is het echter niet altijd eenvoudig om inclusieve werkplekken te vinden. Gelukkig kennen wij nog wel wat werkgevers die geen probleem zullen maken van jouw set wielen. Onderstaand een aantal actuele inclusieve vacatures :

Vacatures via Incluvisie:

BUREAUONDERSTEUNER
Word jij onze collega bij het Solgu? Het Solgu behartigt de belangen van alle Utrechters met een beperking op alle levensgebieden. We voeren een lokale politieke lobby, gaan in gesprek met alle organisaties in de stad die ons kunnen helpen ons doel te bereiken en we organiseren veel activiteiten. Om alle praktische zaken goed te laten verlopen zijn wij nu op zoek naar een bureau ondersteuner. En omdat wij uit ervaring weten dat je prima kunt werken met een beperking nodigen wij iedereen uit om te solliciteren. 

Meer informatie

MEDEWERKER CLIENTENPLATFORM PARTICIPATIEWET
Woon je in (de buurt van) Utrecht en ben je op zoek naar werk of een opdracht als ZZP er?
Het Cliënten platform Werk & Inkomen in Utrecht zoekt een ondersteuner.

Meer informatie

Vacatures via Randstad:

MEDEWERKER KLANTENSERVICE (LEER-WERK TRAJECT)
In een uniek opleidingstraject binnen KPN is dit mogelijk en wordt er rekening gehouden met de maatwerkaanpassingen die bij een mogelijke arbeidsbeperking passen. Indien je dit jaar succesvol doorloopt heb je een diploma op zak en helpt Randstad Participatie je verder bij het vinden van een passende baan.

Meer informatie (MBO3-niveau)

Meer informatie (MBO4-niveau)

Vacatures bij HandicapNL:

HandicapNL is een fondsenwervende organisatie met een sterke focus op het creëren van impact. Met 40 werknemers en 12.000 vrijwilligers werken we binnen verschillende teams samen om de kwaliteit van leven van mensen met een handicap te verbeteren. Dit doet HandicapNL met projecten zoals ‘Toegankelijke Festivals’ en ‘WijRollen.nl’!

HandicapNL is hard op zoek naar enthousiaste, leergierige werknemers met hart voor de doelgroep. Kijk snel naar de vacatures:

PROJECTMANAGER EVENTS (V/M/X)
Het team Toegankelijke Festivals werkt aan een toekomst waarbij het heel normaal is om met een beperking naar een festival te gaan!

Als Projectmanager Events ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projectafspraken en het adviseren van festivalorganisatoren over de toegankelijkheid op hun festivals. Het betreft een hands-on, meewerkende rol waarin jij een ambitieus en enthousiast (compact) team aanstuurt die zorg draagt voor ticketverkoop, vrijwilligersmanagement en de inzet van middelen en diensten naar de behoefte van de extra care gasten. Ben jij de persoon die zorgt dat festivals voor iedereen toegankelijk zijn?

Meer informatie

ONLINE MARKETEER
Waarom zou je bij HandicapNL willen werken als je als online marketeer? Niet zo moeilijk: écht van betekenis zijn voor een hele grote groep mensen die het niet altijd makkelijk hebben. Maar ook inhoudelijk écht verschil maken met jouw sterke analyses, goede content en engagement programma’s. Weet jij alles van customer journey’s, e-mailmarketing en CRM? Kijk dan snel naar de volledige vacature:

Meer informatie

IT COÖRDINATOR
Als IT Coördinator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, kwaliteit en feilloze werking van de IT architectuur binnen HandicapNL. Er is veel vernieuwd op IT gebied, nu is het tijd om door te ontwikkelen, implementaties af te ronden en bij te blijven in de snel veranderende wereld van IT. Naast mooi vakinhoudelijk werk, lever je een bijdrage aan maatschappelijke verandering. Bij HandicapNL kun je echt iets betekenen voor een grote groep mensen, maar ook inhoudelijk verschil maken.

Meer informatie

LEAD LOKALE FONDSENWERVING
In deze rol ben je letterlijk en figuurlijk in the lead. Jij bent binnen Fondsenwerving & Communicatie (FonCom) verantwoordelijk voor lokale fondsenwerving en collecte. Samen met je team draag je zorg voor een goed functionerende lokale fondsenwerving en het faciliteren van onze lokale mensen en partners bij de werving van donaties.

Meer informatie

ASSISTENT REGIOMANAGER REGIO FRIESLAND/ZWOLLE (M/V)
Veelzijdige rol voor een jongerenwerker die als spin in het web aan het werk gaat om jongeren met en zonder beperking aan elkaar te verbinden. Je werft, coacht en traint de jongeren (vrijwilligers en stagiaires) en legt contacten met diverse relevante partijen.

Meer informatie


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top