Skip to Content

Rollende ouders worden steeds gewoner. Maar de fabrikanten van babyspullen hebben dat nog niet helemaal door. Dus is het nu nog behelpen voor rollende ouders met een kersvers mensje. Gelukkig delen steeds meer ouders hun tips en trucs. Zoals in deze handige video.

De video is gemaakt door Craig Hospital en Christopher & Dana Reeve Foundation (je weet wel: die van Superman). Het is dus gericht op de Amerikaanse markt. Gelukkig zullen veel van de spullen ook Nederlandse ouders wel bekend voorkomen. Het gaat namelijk niet om hulpmiddelen, maar om eigen gefabriceerde oplossingen of handige babyspullen die gewoon op de consumentenmarkt te krijgen zijn. Zo wordt een hemdje omgetoverd tot een handige manier om je baby op schoot vast te zetten.

In de video is ook veel aandacht voor de rollers met een verminderde handfunctie. Ook heel fijn: vaders en moeders houden zich allebei even veel bezig met de verzorging van de baby. Kortom: een echte aanrader als je voor het ouderschap wil gaan of er een baby op komst is.

Adaptive Tools for Independence: Tools and Techniques for Parenting a Baby

https://www.youtube.com/watch?v=Bpp5dbTFf_A


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top