Skip to Content

Op een woensdagochtend komen we aan in een doorsneewijk in Purmerend. Even kijken of we het juiste adres hebben is niet nodig; nog voor we kunnen aanbellen opent zich een automatische deur en rolt de goedlachse Dj ons tegemoet: “Welkom in Purmerend, wat leuk!” Een warmer welkom hadden we ons niet kunnen wensen.

Ricco neemt ons meteen mee naar zijn werkplek, een professioneel ingerichte mediaroom, waar hij meteen van wal steekt. Over zijn leven, over zijn werk, zijn hobbies, en hoe blij hij wel niet is met alle media aandacht voor zijn evenement ‘Disco Zonder Drempels in AFAS live’.

https://youtu.be/5e79pIFO1t8

Toen Riccardo 7 jaar geleden begon met het organiseren van toegankelijke feesten, had hij nooit durven dromen dat hij het uiteindelijk zo ver zou schoppen. “Aan het begin zei iedereen… Dat gaat je nooit lukken. Ik zei, wacht nou maar dat gaat lukken! De eerste keer waren we met 50 kaartjes meteen uitverkocht en hadden we landelijke media aandacht. Daarna is het evenement blijven groeien en de bezoekersaantallen bleven stijgen.”

Hoe de ondernemer uiteindelijk in de AFAS live terecht is gekomen? Daar is Ricco duidelijk over: “Ik ben gewoon gaan bellen naar de AFAS. Eigenlijk omarmden ze het concept meteen. Toen kreeg ik ineens een hoofdsponsor. Fantastisch!”

Door corona heeft de ondernemer wel wat tegenslagen te verduren gehad. Zo is het evenement al twee keer verplaatst. Maar bij de pakken neerzitten zit niet in Ricco’s aard. “Ik ben gewoon ontzettend dankbaar dat ik dit mag en kan doen… Dit doen we toch maar mooi even!”

Voor meer info en tickets, kijk op https://discozonderdrempelsontour.nl/


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top