Skip to Content

Je kent het wel van die échte Nederlandse dagen waarbij de regen met bakken uit de lucht komt. Af en toe ontkom je er dan niet aan om het huis uit te moeten gaan. Maar een kledernatte broek is een echte no go. Daarom laat Jacqueline zien hoe je jouw creatieve geest kan aanwakkeren en zelf een regendek maakt!

Bijpassende accessoires

Ben je nog niet uitgeknutseld en wil je ook nog wat bijpassende accessoires? Jacqueline was nog niet klaar met haar DIY project en maakte ook nog een regenjas en rolstoelhandschoenen .

Waterdicht op pad

Als je echt zeker wil zijn van je zaak, is dit een echte must: gebruik waterafstotende stof en een waterdichte spray. Zo, laat die regenbuien nu maar komen!

Meer van Jacqueline

Deze supertip komt van Jacqueline. Ze heeft een blog op www.salamistinkt.nl. Nee, dat gaat niet over worst, maar af en toe wel over haar worstelingen. Ze vertelt je hoe ze haar leven (met EDS) zo makkelijk, mooi en leuk mogelijk maakt.

Heb jij nog een leuke DIY, tip of iets anders dat je wil delen? Laat het ons weten via [email protected] en wie weet maken wij er een leuk artikel van!


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top