Skip to Content
Terug naar het overzicht

De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan. De perfecte kans voor gemeentes en kandidaten om zich uit te spreken voor een (beter) beleid voor mensen met een handicap.

Dat noodzakelijke stoepje bij het winkelcentrum dat veel te hoog is om een wheelie vanaf te nemen… Je essentiële hulpmiddel via de Wmo waar je veel te lang op moet wachten… De speeltuin die nog steeds niet rollerproof is… Of misschien juist wel!

Hoe goed of slecht is het in jouw gemeente geregeld? Laat het ons weten in een video! WijRollen en HandicapNL willen alle mooie en minder fraaie voorbeelden bundelen om gemeentes bewust te maken van hun verantwoordelijkheid en verbeterpunten meegeven. Doe je mee?

Wat moet je doen:

In een kort filmpje vertel je wie je bent en waar je woont. Dit mag als selfie, maar je mag ook iemand vragen om het op te nemen. Je laat één ding zien wat er in jouw gemeente goed geregeld is en/of wat er in jouw gemeente beter zou kunnen.

Wil je je gemeente echt tot actie oproepen? Eindig je video dan met een oproep: “Kom op, gemeente, wat doen jullie eraan?”

Technische specificaties:

We zijn blij met ieder filmpje dat we ontvangen. Voor de professionele aanpakker hebben we een paar technische richtlijnen:

  • Film horizontaal/liggend
  • Check of je filmt op HD-kwaliteit (1920x1080)
  • Let op de audiokwaliteit. Het helpt als je het opneemt met een externe microfoon (met oortjes).

Stuur je filmpje zo snel mogelijk naar [email protected]. We gaan het filmpje gebruiken op de website en social media van WijRollen. Met jouw toestemming gebruiken we het ook op Handicap.nl.

Geen zin om voor de camera te verschijnen? Reageren in de comments mag natuurlijk altijd!


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top