Skip to Content
Terug naar het overzicht

We kondigden het al eerder aan en nu is het eĆ­ndelijk zover: er is een WijRollen-site voor kinderen! WijRollen Kids staat sinds vandaag online. Leuk als je even een bezoekje brengt aan ons spiksplinternieuwe platform.

WijRollen Kids richt zich op rollende kinderen van 6 tot en met 12 jaar, maar ook oudere en jongere kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Op de sites staan filmpjes, artikelen, strips en nog veel meer. Ook kunnen kinderen hun mening geven en andere kinderen helpen.

We zien onder anderen Callen, die een tof trucje kan met zijn rolstoel en dat trucje graag aan andere kinderen wil leren. Ook volgen we Lina tijdens een training rolstoelbasketbal. En Lucas vertelt waarom zijn rolstoel de beste is.

Bij alle filmpjes en artikelen staan labels, zoals kijken, klikken, lezen, meedoen of reageren. Zo is meteen duidelijk om wat voor soort content het gaat.

Kidspanel

WijRollen Kids wordt gemaakt met hulp van een Kidspanel. De kinderen in het Kidspanel zitten op de basisschool of op de middelbare school. Zij delen hun ervaringen en geven hun mening, wat natuurlijk hele waardevolle input is! We zijn altijd op zoek naar meer kinderen voor ons panel. Aanmelden kan via [email protected].

Spread the word en laat hieronder weten wat jij van onze nieuwe kindersite vindt!

WijRollen Kids is een initiatief van HandicapNL en is financieel mogelijk gemaakt dankzij meerdere fondsen.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top