Skip to Content
Terug naar het overzicht

Op WijRollen.nl vind je ook vacatures waar rollers nadrukkelijk welkom zijn. Zoals bij HandicapNL, het fonds dat zich inzet voor een normaal dagelijks leven voor mensen met een handicap. De organisatie ondersteunt projecten en initiatieven die mensen met een handicap (terug) in hun kracht zetten. HandicapNL heeft drie vacatures:

Content Coördinator

Odijk | 36 uur: “Creatieve spin in het web die met de verhalen en campagnes van HandicapNL een groot publiek in beweging weet te krijgen.“ 

Als content coördinator zorg je ervoor dat niemand meer om de campagnes, persoonlijke verhalen en social media van HandicapNL heen kan. Hoe jij dat realiseert? Door samen met het team mooie content te bedenken die mensen in hun hart raakt en aanzet om bij te dragen aan de missie van HandicapNL. In deze functie ben je creatief bezig, maar zorg je ook voor de planning en plaatsing van de content. Je werkt ook samen met bureaus, contentspecialisten en marketing- en fondsenwervingscollega’s.

Meer info

Relatiemanager Major Donors en Nalatenschappen

Odijk | 32-36 uur:  “Een mensgerichte salesfunctie waarin je kan bouwen aan duurzame relaties met donateurs die impact willen maken met hun bijdrage.“

Als relatiemanager major donors en nalatenschappen ben je actief in een zeer veelzijdige functie, waarbij het werven van grotere giften en nalatenschappen het uiteindelijke doel is. Je beweegt je in netwerken, waarvan je weet dat er mensen zijn die impact willen maken met hun donatie. Je legt relaties, schept vertrouwen en je bent op verschillende niveaus een serieuze en inspirerende gesprekpartner. Je zoekt naar nieuwe relaties, terwijl je de band met je bestaande netwerk continue versterkt. Je werkt nauw samen met collega’s van het team Partnerships & Bestedingen en de andere twee relatiemanagers binnen jouw team.

Meer info

Senior Adviseur Communicatie & PR

Odijk | 32 uur:  “Creatieve communicatieprofessional die weet hoe je een groot publiek kan bereiken en in beweging krijgt.“ 

Als senior adviseur communicatie & PR maak jij slimme plannen om onze verschillende doelgroepen te raken met pakkende communicatie. Jouw doel is om HandicapNL op de kaart te zetten bij de donateurs, vrijwilligers, samenwerkingspartners, stakeholders en mensen met een handicap.

Je zorgt ervoor dat contentspecialisten de juiste content kunnen maken én je kan zelf goed schrijven. Je zoekt actief naar mogelijkheden om het werk van HandicapNL onder de aandacht van publiek en de media te brengen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de pers. Als er content gemaakt moet worden voor website, brochures of jaarverslag sta jij vooraan om dit op te pakken. Je vindt het namelijk heerlijk om inhoudelijke onderwerpen in begrijpelijke taal te vatten.

Meer info

Als hier je droombaan bij zit, dan wensen we je veel succes met solliciteren!

Ben je een werkgever met vacatures en sta je open voor rolstoelgebruikers? Neem dan contact op met onze redactie via [email protected]. Wij plaatsen graag meer inclusieve vacatures!


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top