Skip to Content
Terug naar het overzicht

Ben of ken jij iemand met een lichamelijke uitdaging die graag wil leren skiën of snowboarden in de Zwitserse bergen? Dit is dé kans! HandicapNL en de Mentelity Foundation verloten 1 gratis ticket voor deelname aan de Mentelity Games. Deze wintersportreis wordt gehouden van 27 maart tot 1 april 2023 in Saas Grund, Zwitserland.

Wat zijn de Mentelity Games?

Tijdens de Mentelity Games ervaar je dat wintersport met een lichamelijke uitdaging gewoon mogelijk is. Dit unieke ski- en snowboard-evenement wordt georganiseerd door de Mentelity Foundation en is bedoeld voor zowel beginnende als ook ervaren wintersporters met een lichamelijke uitdaging. Deelnemers kunnen alleen of samen met hun familie en vrienden genieten van dagen vol sneeuwplezier.

Zitskiën, aangepast staand skiën, skiën met een visuele beperking of snowboarden, het is allemaal mogelijk bij de Mentelity Games. Tijdens dit event in Zwitserland wordt er een gevarieerd programma aangeboden, met genoeg uitdagingen voor ieder niveau. Deelnemers krijgen vier dagen lang les en kunnen skiën en snowboarden met Paralympische atleten. Daarnaast worden er in de avonden nog wat extra activiteiten aangeboden voor de gezelligheid, zoals een BBQ, film- of bingo-avond.

Klik hier voor meer informatie over de Mentelity Games

Hoe doe je mee aan de winactie?⁠

  1. Like, geef een leuke comment en deel dit bericht op Facebook.
  2. Stuur een e-mail naar [email protected]. Vermeld daarin waarom jij, of de persoon die je wilt nomineren, deze reis verdient heeft.

Meedoen kan tot en met 15-1-2023.

De winnaar wordt eind januari bekend gemaakt.

Vragen over de reis?

Neem contact op met de Mentelity Foundation: Thijs Kroesen, [email protected], tel. 06-3531 6316.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top