Skip to Content
Terug naar het overzicht

Dat je met een rolstoel nog steeds de pan uit kan swingen of tot ontroering toe elegant kan bewegen, laten rollende dansers zien. WijRollen zet al die prachtige dans in de schijnwerpers en deelt de mooiste dansfilmpjes. Deze keer blijven we dicht bij huis met een kort filmpje waarin de Vlaamse amateurdanser Inge Blockmans een bemoedigende boodschap uitdraagt.

Je hoeft niet per se een professionele danser te zijn om van dans te genieten en er een verhaal mee te vertellen. In het filmpje It’s My Turn verandert Inge Blockmans van iemand die haar emoties vertaalt in bewegingen naar een dansdiva op een podium.

Het bijzondere is dat deze video precies vertelt wat ze in het echte leven ook gedaan heeft. Toen Inge student was, deed ze mee aan het VTM-televisieprogramma ‘Over Winnaars’. Daarin deed ze samen met Clouseau-zanger Koen Wauters mee aan een internationale danswedstrijd. Ze werden zelfs derde.

Deze dans vertelt een duidelijk verhaal, met de stem van Inge, met de muziek en ook met de bewegingen. Het moedigt je aan om je niet te laten grijpen door tegenslagen en je grenzen te verleggen om je dromen na te jagen. Een perfect filmpje om de zomer mee in te gaan.

https://youtu.be/-mwOTRSeqDY


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top