Skip to Content

Op haar YouTube kanaal doet vlogger Manon van de Heuvel verslag ven het leven met een beperking. Ook haar vriend Stijn blijft niet gespaard, want ze maakte met hem samen een serie relatievlogs. Daarin bespreken ze openhartig hun relatie. In deze vlog gaat het over wat ze vinden van de hulp die Manon in huis krijgt en welke invloed dit heeft op hun relatie.

Manon woont zelfstandig in een zogenaamde Fokus-woning. Dat is een gewone huurwoning, waar ze wel te allen tijde hulp kan oproepen. Deze hulp is er natuurlijk ook als Stijn in huis is of komt logeren. Manon wil weten wat Stijn vindt van het feit dat er mensen in huis zijn om haar te helpen.
Stijn geeft aan dat het best weleens raar kan zijn, dat je in een huiselijke situatie zit en dat er dan toch iemand is, die eigenlijk geen onderdeel is van het samenzijn. Kan Stijn dan wel goed opschieten met de betaalde hulpen of niet?

Ook in deze video komt de balans tussen een liefdesrelatie en een zorgrelatie ter sprake. Want het is niet zo dat Stijn helemaal nooit zorgt voor Manon. Gelukkig zijn er ook voordelen. Zo vindt Manon het heel handig als ze ruzie hebben. Waarom dan? Je ziet het in onderstaande vlog.

https://youtu.be/Ve--h-zrj3s

Wil je meer zien en lezen van Manon van den Heuvel?
Haar YouTube-kanaal is: youtube.com/user/rosannemanon
Haar website: manonvandenheuvel.com


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top