Skip to Content

Jongeren die de wereld om hen heen een beetje beter maken. Dat is precies wat Valerie en Jaela deden en ze maakte er een video van. Valerie die in een rolstoel zit, had als droom om andere mensen bewust te maken van hoe het is om in een rolstoel terecht te komen. Samen met haar Buddie Jaela organiseerde ze een event. Je kunt precies zien wat ze gedaan hebben in de video.

https://youtu.be/RhU1oFlrwzs

Natuurlijk was er tijdens het event van Valerie en Jaela aandacht voor serieuze zaken, zoals dat je als roller niet overal bij kan of dat je in het dagelijks leven behoorlijk wat obstakels tegenkomt. Maar gelukkig was er ook tijd om leuke dingen te doen, zoals rolstoelhockey, de sport die Valerie zelf ook met veel plezier beoefent.

Ben jij of ken jij een roller tussen de 14 en 27 jaar? Lijkt het jou leuk en zinvol om mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij een hart onder de riem te steken? Wil jij samen met een leeftijdsgenoot het leven van iemand anders die het nodig heeft, een klein beetje mooier maken? Wil jij jezelf verder ontwikkelen, nieuwe dingen leren, je grenzen verleggen? Wil je werken aan je toekomst? Doe dan net als Valerie mee aan 2FixIt!

Ga samen met een buddy de uitdaging aan

Tijdens het 2FixIt-traject verwezenlijk jij jouw maatschappelijke uitdaging, waarbij je het verschil maakt voor minimaal 10 andere mensen. Denk hierbij aan een evenement organiseren voor eenzame ouderen, een geldinzamelingsactie, een sportdag, een borrelavond, etcetera. Wij gaan opzoek naar iemand van jouw leeftijd, bij jou in de buurt, die dit samen met jou wil gaan doen. Want samen is alles leuker! Onze 2FixIt-coach begeleidt jullie het hele traject met raad en daad. En wie weet, misschien hou je aan dit avontuur wel een leuke vriend of vriendin over. Hoe leuk is dat!

Heb je interesse, download dan deze brochure.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top