Skip to Content
Terug naar het overzicht

De liefde voor haken zit in haar familie. Al op jonge leeftijd leerde Simone haken van haar oma.

Twaalf jaar geleden werd Simone door haar moeder verrast met een set gehaakte jasbeschermers voor op haar fiets. Ze vond de gehaakte jasbeschermers zo mooi dat ze meteen aan de slag ging voor haar eigen dochters! Vrijwel direct kregen haar meiden veel vragen over de jasbeschermers en binnen de kortste keren werd het een zeer populair item.

Spaakbeschermers

Zo’n tien jaar geleden was Simone op een doodnormale dag in de supermarkt, toen ze werd aangesproken door een rollende dame. De dame vroeg of ze iets kon pakken uit de schappen en ze raakten aan de praat. Toen kwam Simone op het idee om iets te haken waarmee ze rolstoelen kon verfraaien. In haar kennissenkring zat niemand in een rolstoel, dus daar was Simone niet mee bekend. Maar het idee bleef in haar achterhoofd en ongeveer twee jaar geleden ontwierp ze de prachtige spaakbeschermers voor rolstoelen. Ook deze haakwerken zette zij online op haar website www.simeli.nl.

Handgemaakt en uniek en daarom ook nooit helemaal hetzelfde

Designs

Alle designs hebben een meisjesnaam, waarvan sommige namen van familieleden en bekenden. Ook de namen van haar moeder, grootmoeder en dochters komen voor in de collectie. Het creëren van de designs doet ze zelf. Wanneer ze uiteindelijk tevreden is met het ontwerp, besteedt ze een deel van het werk uit aan een productiebedrijf, waarbij de designs uiteraard nog steeds handgemaakt zijn. Het bijzondere daaraan is dat geen enkel design exact hetzelfde is, ze zijn allemaal uniek! En als je zelf graag creatief bezig bent, kun je ook het patroon bestellen, zodat je dubbel plezier hebt.

Hoe leuk is het om deze noodzakelijke hulpmiddelen met spaakbeschermers te versieren!

Echte modellen

Toen Simone haar website had ontworpen, wilde ze geen saaie plaatjes van de jas- en spaakbeschermers. Haar idee was om modellen te vragen die écht gebruik maakten van een rolstoel. Ze zocht via instagram naar dames over de hele wereld om haar producten te vertegenwoordigen.

Wat ze vaak als reactie terugkrijgt van de dames die een set hebben, is dat ze door de spaakbeschermers leukere gesprekken voeren op straat. Dat kan een enorm positief effect hebben. De dames worden niet meer aangesproken over hun handicap en dat haalt enorm veel ongemak weg. Simone: “Ik ben ontzettend trots op alle modellen die te zien zijn op mijn website. Zij maken de jasbeschermers en de spaakbeschermers elegant en vormen het perfecte totaalplaatje.”

Ik ben ontzettend trots op alle modellen die te zien zijn op mijn website.

Flower Power Collection

Dit jaar heeft Simone een nieuwe collectie ontworpen en uitgebracht voor fiets en rolstoel: de Flower Power Collection. De naam zegt het eigenlijk al: een collectie met bloemendesigns, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het fantastische nieuws is dat Simeli.nl een winactie voor jullie in petto heeft! Simone stelt een set ter beschikking met keuze uit alle designs.

Ik word heel blij van alle positieve reacties die ik krijg van tevreden klanten.

Winactie

Wil jij een van die prachtige spaakbeschermers winnen? Vertel ons vóór vrijdag 17 december door te reageren op dit artikel welk design jij graag zou willen en geef een onweerstaanbare reden op waarom juist jij deze set zou moeten winnen! Je mag er ook iemand anders mee verrassen.

Om te reageren op dit artikel moet je een account hebben of even aanmaken, dat is gratis. De winnaar krijgt uiterlijk maandag 20 december bericht op het mailadres dat gekoppeld is aan het account.

De spaakbeschermers passen op een rolstoel, indien de diameter tussen de bevestigingen van de duwhoepel minimaal 50 centimeter is. De Flower Power designs zijn ook beschikbaar in 45 cm. De spaakbeschermers passen tevens op elektrische E-fix wielen.


18 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top