Skip to Content
Terug naar het overzicht

Na een gecancelde festivalzomer, kunnen we wel een nazomers verzetje gebruiken. Festival Surfana gaat vooralsnog door (10-12 september 2021)! En dat is goed nieuws voor onze rollercommunity: Surfana is namelijk één van de festivals die door HandicapNL i.s.m. de NRPU als pilot toegankelijk worden gemaakt. Niet alleen voor rollers, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld medische verzorging nodig hebben of een andere beperking hebben. De kaartverkoop verloopt via de site van HandicapNL.

Surfana is het festival waar je een weekendlang kan onderdompelen in de hippische sferen van het surfersbestaan. Denk aan zanderig terreinen, surfers op woeste golven, yogalesjes op het strand en knusse kampvuurtjes. Klinkt niet allemaal even toegankelijk. Maar dit jaar wordt het event zo ingericht dat er voor iedereen mogelijkheid is erbij te zijn. Het faciliteren van een berijdbaar terrein is natuurlijk een van die toegankelijkheidseisen. Maar om echt iedereen te faciliteren is maatwerk nodig. Daarom vraagt de organisatie gewoon aan jou wat JIJ nodig hebt. Ben je snel overprikkeld, en wil je je ook even kunnen terugtrekken? Geen probleem. Op Surfana wordt er een plek voor je gecreëerd. Speciale dieetwensen waardoor je normaliter nooit ‘gewoon’ festivalvoedsel mag eten? Neem je Tupperware bakjes maar mee, want er wordt natuurlijk een koelkast voor je geregeld waar je medicijnen en eten kan bewaren.

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel, geef via dit screeningsformulier aan wat jouw wensen en noden zijn. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen om tot in de puntjes af te stemmen wat men voor je kan regelen. Zo kan de organisatie ervoor zorgen dat alles tiptop in orde is om jou het echte Surfana gevoel te geven.

Vul het formulier in en koop je ticket nu (voor jou en eventueel een losse ticket voor begeleiding.)

LET OP: bovenstaande zijn voorbeelden. Het is aan de organisatie om te bepalen hoe ze jou gaan voorzien van alle nodige faciliteiten.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top