Skip to Content
Terug naar het overzicht

Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk veel te veel binnen moeten zitten en dat heeft meteen effect op hoe makkelijk je buiten hindernissen neemt. Maar geen nood. Het Wheelchair Skills Team heeft een toerend event waarop je weer lekker kan oefenen met het nemen van drempels, trappen en hellingen. Voor je het weet race je weer door de straten.

De eerste stop van het Wheelchair Skills Event on Tour was op 10 juli in het sportcomplex van AV Zeewolde, waar het eerste rolstoel skills park van Nederland is aangelegd. Met 60 volwassenen en kinderen werd in er relaxte sfeer geoefend in een stralende zon. Extra zonnig was het voor Erik Wallenburg die van de wethouder erkenning kreeg voor zijn inzet voor de aanleg van dit bijzondere park. Hopelijk komen er overal in Nederland dit soort parcoursen, waardoor rollers in hun eigen buurt een plek hebben waar ze lekker kunnen oefenen.

Het rolstoelvaardigheidspark in Zeeewolde  © Anco van den Berg

Het rolstoelvaardigheidspark in Zeeewolde © Anco van den Berg

De organisatie kijkt uit naar de volgende stops. Ook jij bent van harte welkom op:
18 augustus TNS revalidatie, Dongen
24 augustus Wageningen

De evenementen zijn in eerste instantie bedoeld voor oud-deelnemers van de rolstoelvaardigheidstrainingen van het Wheelchair Skills Team en mensen die op de wachtlijst staan voor een training. Heb je interesse en je hebt nog geen training gevolgd? Meld je dan in ieder geval aan voor de wachtlijst voor de trainingen. Dan kan je gewoon meedoen.

Meer info in de agenda op de site van het Wheelchair Skills Team.

Erik Wallenburg wordt in het zonnetje gezet door de wethouder  © Anco van den Berg

Erik Wallenburg wordt in het zonnetje gezet door de wethouder © Anco van den Berg


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top