Skip to Content
Terug naar het overzicht

Heb jij nog een handige Do-It-Yourself oplossing liggen die het leven van mensen met een beperking makkelijker maakt? Of heb jij handige tips, trucs of tools verzonnen die specifieke rollerproblemen oplossen? Je kan nu jouw oplossing onder de aandacht brengen binnen de internationale rollercommunity. Bovendien maak je kans op het winnen van een dinercheque ter waarde van €150.

De internationale community site voor mensen met een beperking EnableMe heeft nu ook een Nederlandse pagina. Om dat te vieren houden ze een Do It Yourself Challenge. Als roller kom je genoeg obstakels tegen in het leven en verzin je regelmatig slimme, handige en leuke oplossingen zodat jij je leven kan inrichten zoals jij dat wil en jezelf lekker kan ontwikkelen. Wat voor handigheidjes heb jij verzonnen waar anderen van kunnen profiteren?

Deel jouw idee vóór 30 juni in de community van EnableMe of op Facebook en maak kans op een dinertje naar keuze ter waarde van 150 euro. Bovendien blijkt jouw DIY idee misschien ook heel bruikbaar voor anderen en maak je er dus meer mensen blij mee. Kijk op de pagina met uitleg hoe je mee kan doen

Laat je inspireren

In India was de DIY challenge van EnableMe al zeer succesvol en zijn bepaalde producten zelfs op de markt gebracht. Onder andere deze Wheel Frame Pouch.

Ook heerlijk DIY is de oplossing van deze meneer: met dit eigen gebouwde voertuig maakt hij de transfer naar een brommer makkelijk en neemt hij meteen ook zijn rolstoel (of zelfs twee!) mee.

Je kunt ook stiekem alvast kijken wat anderen hebben ingeleverd.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top