Skip to Content
Terug naar het overzicht

Veel rollers willen graag aan het werk of een mooie carrière opbouwen. Geweldig natuurlijk! Maar helaas liggen de kansen niet voor het oprapen. De arbeidsmarkt moet inclusiever. Maar hoe? Hoe kom je aan het werk en blíjf je aan het werk? En: wat zijn eigenlijk de mogelijkheden om als roller te ondernemen? Dat en meer bespreken we tijdens de nieuwste editie van de online WijRollen Rolltalkshow: Werken Op Wielen, op vrijdag 3 december.

Te gast in onze Rolltalkshow: onder andere een aantal bekende Nederlandse bedrijven en instellingen die graag ook meer rollende werknemers en ondernemers zouden zien. Natuurlijk komen ook de rollers zelf aan het woord: wat gaat er al goed? En waar liggen nog kansen? Al met al wordt het een show boordevol ervaringen en praktische tips.
Natuurlijk is er ook ruimte voor discussie! Want oké, het kan beter, maar hoe krijgen we dat samen voor elkaar? Welke rol ligt er weggelegd voor wie?

Input? Heel graag!

Heb jij zelf nog vragen – als roller of als werkgever? Laat het ons weten! Input is welkom via [email protected]. Op die manier wordt het echt een show voor en door ons allemaal.


Nog even alle informatie op een rijtje:

Wat: Rolltalkshow Werken op Wielen

Wanneer: 3 december 2021 15-16.30 uur

Waar: online via een livestream, met live ondertiteling

 

Meer informatie over inhoud van de show volgt, dus houd onze website en socialmediakanalen in de gaten.
Oh, enne: wie weet kom je via de Rolltalkshow wel in contact met jouw toekomstige werkgever of zakelijke partner! Ook hiervoor geldt: wordt vervolgd…

Heel graag tot dan!


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top