Skip to Content

GRATIS VIRTUAL EVENT

Schrijf je GRATIS in voor het grootste virtuele event van Nederland: de HandicapNL Virtuele Run! Samen met duizenden anderen gaan we de strijd aan voor mensen met een beperking. Ben je een beginnende of een ervaren loper/roller? Vanwege de verschillende afstanden kan ie-de-reen meedoen!

Op 27 september klinkt het startschot en nemen we het tegen elkaar op. Vanwege het coronavirus doen we dit niet vanaf dezelfde plek, maar rollen en rennen we verspreid door héél Nederland. In je eigen wijk, op je atletiekbaan, of misschien maak jij wel rondjes in je eigen tuin. Via de 'Sporthive Live' App ben je verbonden met alle andere deelnemers en via de livestream met DJ en mystery guest word je keihard aangemoedigd om de finish te halen.

Sponsoring
Schrijf je snel in en kies je afstand. Ga je voor de 3, 10 of 21 kilometer? Vergeet je bovendien niet te laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s of je buren. Met het ingezamelde geld werken we bijvoorbeeld aan het toegankelijk maken van festivals en maken we rolstoeltrainingen mogelijk. Zodat iedereen altijd kan meedoen!

Schrijf je nu in op de website van HandicapNL!

Meer weten?

Check de site https://handicap.nl/collecte-run/virtuele-run/


0 mensen hebben gereageerd
Back to top